wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Lesbian
Apr 16, 2014 • 2:54 PM • 0 comments
Assalamualaikum dan Annyeong blogger

Firstly update dekat sekolah ni. HAHA Oke abaikan -,- Topik hari ni jeng jeng jeng 'LESBIAN'.

Apa tu 'LESBIAN'?

Ramai geli dengan perkataan ni sebab maksud LESBIAN ialah perempuan couple dengan perempuan. Lebih kurang macam tulah maksud dia. Aku pun bukan tahu sangat maksud dia. Kalau salah maaf lah yee.

Kenapa perkara macam ni boleh berlaku ?

Pada pandangan aku lah, punca sebab LELAKI.

Kenapa?

Sebabnya ialah :

  • Lelaki tu seorang kaki perempuan
  • Membuat perempuan hanya sebagai tempat lepaskan nafsu
  • Perempuan hanya sebagai tempat keseronokan diri sendiri
  • Game perempuan kerana pernah disakiti
Tapi aku just cakap je apa yang aku tahu. Kalau tak betul, betulkan lah yee. HEE

Kenapa perempuan memilih perempuan sebagai teman hidupnya.Maybe sebab dia faham dengan situasi kita sebabnya dia pun perempuan jugak kan. Sebab tu dia pun faham.Maybe itu menjadi sebab kenapa seseorang perempuan tu memilih perempuan dalam hidupnya.

So kepada lelaki di luar sana, jangan lah sakitkan hati perempuan ni sebab hati perempuan ni lembut dan mudah sangat terguris.Dah pandai buat pandai tanggung ye kawan kawan :D

Adiosss


PAST
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome