wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Anniversary 1 month
Dec 31, 2011 • 1:49 AM • 0 comments
assalamualaikum :)
oke hri ney aku update pgi2 bute . 31/12 lak tohh . terbaikla la ^^ . oke title aku Anniversary 1 Month :) btw anniversary aku 22/12 tpi dsbb kn pc aku problem tohh yg lmbat update 2 . HAPPY ANNIVERSARY KEDING ! HOPE KITE KEKAL SMPAI BILE2 OKE ! kjap je da sblan . pjam celik da sethun . HAHA . dlm sblan mcm prkare aku lalui , yg pling pnting aku gmbire dgn kau keding ^^ kau bnyk sbar dgn aku . tengsyou sgt2 sbb da jge aku taw kding :)

27/12 aku g giant dgn mama aku . sje je jlan2 kn , bsan dok umah . time dkat dlm giant 2 aku jlan dgn adk2 aku tpi aku jlan blkang , adk2 aku jlan dpan . dgn tidak sangka aku terjmpe la dgn pkcik sorang ney . pkcik toh mmg tggi gler la . ensem pkcik tohh . name pkcik toh MOHD ZULHAFIZ HELMI . mmg happy gler la dpt jmpe kding aku . aku ingt dy tak prasan aku , rpe nyer prasan then dy sweet kt aku . aku pndg tgk dy pnggil .

aku dgn tak malu nyer jlan2 la dgn dy kt dlam giant 2 . woahh ! time tohh mmg tak terkate la kan . hanye tuhan je yg thu mase tohh . then dy tjok la glang yg dy nk bagi kt aku tohh . glang dy wane mrah , aku nyer wane pink ^^ . time 2 pon kebetulan kiteorg pkai bju same wane , wane putih . serius ! mmg happy gler la time tohh . oke la ney je yg aku mmpu stakat ney oke . daa :)


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome