wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
harap kau cpt sembuh :)
Jan 25, 2012 • 7:51 PM • 0 comments
assalamualaikum , heyy 
pgi tadi aku dgn keding aku pegi melawat mmber aku sorang ney dkat hospital . kire dy classmate aku la sbb kteorg 1 klas . aku tak rancnag pon nk lawat dy tadi . then keding aku tnye " nk lawat tak ? " . aku pon on jelah kan . nk lawat mmber . then gerak g hospital . naseb hospital kat taman aku je klau jaoh mmg tak dpt la kan . mmber aku masok hospital sbb dmam panas . da smpai hospital tohh teros je gerak g wad mmber aku tohh . mule-2 da cuak da takot bapak dy ade kan , bukak je pintu bilik tohh tgk mak dy dgn adk dy je btw adk dy pon kene tahan wad sbb berjangkit dmam dgn mmber aku nehh . haihh
tak lame tohh mak dy balek umah jap . mak dy kuar je bilik tohh teros jadi huru-hara dlm bilik tohh . keding aku la memekak je . ishh-2 . naseb mmber aku tohh tak kesah btw kteorg mmg nk hibur kan hati mmber aku tohh . mmg best la kan lepak dlm bilik tohh . sejuk je . rase nk tidor pon ade gak tadi ^^ . pkol 1.30 tohh keding aku nk gerak sbb pkol 2 dy ade game . sebelom balek toh mcm-2 nasihat dy dpt , yelah dy tohh da la senang sgt kene dmam . risau kot . k la babai 
ney la mmber aku yg masok hospital tohh . 
aku tahu dy cntik . da shutt !
#tyka jage diri . jgn lupe mkan ubt taw :)


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome