wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Just love you :'(
Jan 23, 2012 • 10:38 PM • 0 comments
assalamualaikum
aku tak tahu asl hari ney aku mmg nk nages je . aku rindu kau la keding . aku nk kau yg dulu . tohh je permintaan aku . title aku hari emo sbb aku mmg syg kau sorang jelah keding . aku tahu aku bnyk menyusahkan kau . maaf kan aku . selame ney aku bnyk sakit kan hati kau . maaf kan aku . aku cume nk kau tahu yg aku mmg syg kn kau sorang je . aku tanak kau tinngal kan aku . aku takot kau tinggal kan aku . aku tanak perkare tohh berlaku .
aku mntak maaf sbb remove kan married kite tohh . sory sgt-2 . time tohh aku mmg tak pk pape pon keding . aku mntak maaf sgt-2 . aku tahu aku slah keding . i'm very-2 sory . aku dah buad bnyak slah pade kau keding . sory sgt-2 :'( keding
I JUST LOVE YOU MOHD ZULHAFIZ HELMI 
JUST YOU I MY HEART



PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome