wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
2 NE 1
Mar 27, 2012 • 6:10 PM • 0 comments
# nak speck cm ney bole tak ? o,O

Assalamualaikum
Sory lah lame tak update blog . Buzyyy lah dgn skola = =' Sebelom cuti semiggu , skola aku buat exam . Study mcm mane pon aku tetap blurr . Tohh yg sedih kawan dgn aku . Kalau nk mntak tlong , jgn lah mntak tlong aku . Mmg aku tak dpt nk tlong . Bebalik topik asal , naik cuti dpat lah result . Aku mmg suke dpt result tapi bile dah dpt mcm hampehh . Stress giler aku dibuat nye . Subjek yg aku target 'B' dpt 'C' . Mmg kecewa gler lah kan tapi salah aku jugak , time ckgu mngajar , tak reti nak brtnye . So sengal lah kau WANA ! Untuk ujian 2 nanti kene buat yg lagi baik . Nak jugak tunjuk dkt ibu dan ayah aku yg aku bole buat lagi bagus . Tade lah dyorg anggap aku ney sengal kan .

Oke post aku kan 2 NE 1 , so lagi satu post ialah jeng jengggggggggggg 
# tebagge pulak . jelly ? kesa ape aku :P

Aku dah 4 month dgn MOHD ZULHAFIZ HELMI ♥ Tengsyou for everything Emy ! Never let you go dear ! Hope everlasting oke ! You're my SUPERMAN ♥

# tgk dy ade baju SUPERMAN lah . eehh 2 NE 1 baju dy 
SUPERMAN + BATMAN
*nak baju SUPERMAN jugak :'(




PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome