wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
THANKS A LOT DEAR ♥
Mar 19, 2012 • 7:12 PM • 0 comments

Assalamualaikum :D
Sumpah aku cakap memang aku hari ney aku happy gler-2 babeng lah . tapi sebelum tohh aku nak ucak kan berbnyak Terima Kasih pade sape yang wish aku dekat FB . Tengsyou sgt-2 guy's ;) Oke balik ke cerita asal , hari ney aku dapat kejutan time balik . Sumpah aku memang tak sangka giler yang aku akan dapat present dari Mohammad Zulhafiz Helmi . Serius aku cakap memang aku tak  mengharapkan hadiah pon , aku cakap kat dy , aku just nak dy ade dengan aku sampai bile-2 tohh je

Aku dapat present toh kat depan rumah Mokk . Tak terkata aku , hanye mampu tergelak je . Haha malu kot aku , dah lah dy bagi present toh depan Mokk . Memang aku tak pandang Mokk lah time tohh . DUSHHHHHHH ! satu tumbuk kan malu dapat . bhahahaa . Kotak present tohh besar , atas kotak tohh ade card dengan coklat Cadbury . Mcm mane lah dy tahu aku nk coklat , haihh , Polik-2 . Sampai rumah memang aku excited nak bukak lah kotak toh . Aku bukak reben toh pelahan-lahan . Adik pompan aku yg last tohh tgk je aku bukak . Jeles leteeww :3

Aku bukak je kotak tohh , memang aku menjerit lah kan tengok ade teddy bear wane pink dalam tohh . Pehh mcm tahu-2 je dy teddy bear toh yg aku nak selame ney . Tengsyou dear ♥

# Sory lah gmba present tohh tak bole nak upload . Camera tadak lah :3




PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome