wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Damn !
Jun 28, 2012 • 6:23 PM • 0 comments

Assalamualaikum
Korang sihat ? Aku je yang tak sihat sekarang ni . Banyak gile problem aku sekaramg ni . Tension wehh . Sampaikan Emy yang tak tahu pape pon , aku buat tak tahu je . Macam dia tak wujud pulak . Sorry sayang :/ 

Dekat sekolah tadi pon mood down gile tapi thanks dekat Theerah dengan Abhar sebab sudi buat aku tergelak :) Tak sangka Abhar ambil berat pasal aku . Terharu wehh . Walaupon aku tergelak sekali pon , hati aku tetap sedih . Aku tak tahu nak citer dekat sape . Aku pendam , aku menangis . Last-last aku citer dekat Theerah . Citer dekat Theerah pon aku menangis . Ya Allah ! kuatkanlah hambamu ini :'( ! Aku tak tahu macam mane nak hadapi problem aku ni .  Rase nak bunuh diri pon ade wehh .

Time balik tadi pon aku tinggalkan Emy . Aku tade niat pon nak buat macam toh . Sumpah tade niat pon . Harap Emy tak fikir yang bukan-bukan . Aku tak macam mane nak buat lagi . Hmm :/ Hanya mampu doa je . Harap esok jadi hari yang lebih baik daripada semalam . Amin !


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome