wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Lelong Lelong !
Jul 12, 2012 • 7:41 PM • 0 comments

Assalamualaikum and hyee
Hari ni title aku " Lelong " kan . Mesti korang tertanye aku nak lelong ape kan ? AKU BUKAN LELONG ORANG OKE !  Aku nak lelong barang aku yang aku dah tanak gune . Aku gune kejap je then dah tanak pakai . Bak kata ibu aku " baik tak payah beli " . Hee ibu rilek lah ^^ . Oke nak tengok ape yang aku lelong tak ? Jom scroll ke bawah :)




Oke dah tengok gambar ? Jom tengok details pulak .

> Long cardigan
> Colour : siver
 >RM20 (tidak termasuk wang pos)
> Size : S
> Condition : 9/10


> Colour : Coklat
> RM 10 (tidak termasuk wang pos)
> Condition : 9/10


Oke dah tahukan ape yang aku nak lelong ? Bagus lah :) Kalau ade yang berminat nak beli, inbox je dekat FB aku Wana CHAN :) Kalau ade lagi barang yang aku nak lelong , aku update lagi oke . Babai






PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome