wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Brooch bunga
Aug 25, 2012 • 9:47 PM • 0 comments

Assalamualaikum semua :)
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN SEMUA 
SALAH DAN SILAP HARAP DIMAAFKAN

Sebenarnya entry aku kali ni nak promote brooch bunga. Murah je. Tak mahal mane pun. Nak tengok macam mane rupe brooch tu ? Scrool bawah ye ;)






Size brooch ni besar duit 50 sen je. Harga pon tak mahal cume RM 2 je. Tak termasuk duit pos. Kalau ade sape-sape yang berminat nak beli inbox je dekat FB ni wanaCHAN. Kalau beli banyak dapat murah :)



PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome