wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
WHAT ! WHAT ! AND WHAT !
Aug 26, 2012 • 7:02 PM • 0 comments

Assalamualaikum semua
Hari ni aku rasa macam 1 hari yang malang buat aku. Firstly, aku sampai je dekat cc, cousin aku yang Daniel tu, terus tarik aku. Dia ckp smlm Emy ade im dia dekat fb adik aku. Dia ceritalah ape yang Emy cakap dekat dia. Serius aku tak sedap hati then terus buka fb. Sumpah aku cakap macam BODOHHHHHHHHH ! ! Bile mase aku ade abang angkat ni ?! Ehh kenal pon tak. WT?! Kalau aku dah sumpah 1 benda tu, aku takkan buat lah benda tu. Baguss lah percaye status tu dari awekkkk sendiri. 

Time call, aku memang tak boleh nak cakap lah kan. Dah menagis semua. Ape yang ibu ayah aku cakap, aku buat bodoh je. Sampai aku tak sengaje tertinggi suara dekat ayah aku. Nyaris nak kena tampar. Aku nagis, terus bla dari cc. Aku tak tahu mane aku pergi. Yang aku ingat, ade sorang pakcik ni tanye aku " adik nak pergi mane ni ? " Aku diam je terus jalan. Aku balik cc dalam pukul 5 lebih. Aku bukak pintu cc, aku tengok ibu tengah nagis. Aku masuk je, ibu nampak aku terus peluk aku. Adik aku call ayah aku cakap aku dh balik.

Tak lama tu ayah balik. Aku tak pandang langsung muke ayah. Tibe-tibe ayah aku peluk. Ayah nagis, aku pun nagis. Nasib lah orang dekat cc tak ramai. Aku minta maaf dekat ibu dengan ayah :( Aku sendiri tak percaya apa yang aku buat. Tak pernah seumur hidup aku lari dari ibu dengan ayah aku. Ibu tanye aku,"akak ade masalah ke ?" Aku diam je. Ibu aku cakap, maybe aku terlalu stress. Memang stress gile-gile ! Sebab err, entahlah.

Aku tak tahu lah ape yang aku patut buat lepas ni. Banyak sangat dugaan yang aku terima. Aku patut redha je :(

Emy, kalau Emy lebih percaye kan status tu. Terpulanglah. Wana dah tak tahu nak buat ape dah. Up to you dear ! :'( Pasal gambar tu, serius wana ambik dekat google. Manelah wana tahu tu gambar dia. Wana taip korea gambar tu ade keluar. Terpulanglah dekat Emy nak percaye ke tidak. Wana cume nak cakap, Wana sayang sangat-sangat dekat Emy ! :'(




PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome