wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Menjadi :D !
Sep 15, 2012 • 4:30 PM • 0 comments

Assalamualaikum semua 
Hari ni mood happy sebab dah study sejarah. Dapat lah cover tingkatan 1 dgn 2. Tingkatan 3 malam karang sambung. Study sambil text, memeng awesome lah kan. HAHA. Nasib ade omeyy kite, teman kite study :) Dah penat study, aku dengan rajin blogwalking dekat blog-blog yang ade dekat dunia ni dan aku cuba sesuatu yang baru. Tade lah baru sangat tapi pada aku baru lah. Aku try edit gambar bersambung tapi tak nampak bersambung. Ehh ape ayat aku ni ? macam pelik je. Aku tak retilah nak terangkan. Korang tengok jelah gambar yang aku edit tu ;)



Macam mane ? Oke tak ? Aku edit tadelah pro sangat tapi memuaskanlah. Boleh dapat A kalau ade subjet mengedit gambar xD. Okelah Babai


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome