wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
PMR semakin dekat !
Sep 12, 2012 • 3:31 PM • 0 comments
# melting bhai aku tgk gambar ni ^^ tapi lagi melting tgk gamba bf aku ;)

Assalamualaikum :)
Raya dah berlalu, PMR datang kembali. Hebat tak aku berpantu ^^ *bajetlah kau. Sekarang budak SPM tengah ambil trial diaorang. Trial aku ? Sudah lama berlalu. Result ? Alah malu lah nak cakap >.< Cukup-cukup makan je. Aku ni tade lah pandai sangat macam korang korang korang kan. Tapi aku bersyukur ape yang aku dapat :) At least sejarah aku lulus. Matematik ? Ohhhmyyy ! Memang tak boleh target lah kan. Berape ? Tak payah tanye. Faham-faham jelah. Apelah kau ni Wana cakap nak jadi akautan tapi matematik pon tak pandai . Ye ! Sangat tak pandai. Benda mudah pon aku boleh salah. WT? Boleh diketogorikan aku lembab matematik -,-

Harapan nak dapat 8A memang tipis. Aku ni kurang faham and susah nak dapat bile cakap sesuatu perkara. Senang cerita lodingggg. Ohhhyeahhh ! Sesuai sangat dengan aku. ' Wana Lodingg '. Itu lah gelar aku dikalangan member-member baik aku ;) Kau hado ? Impian aku nak buat ibu ayah aku bangge dengan aku supaya diaorang tak anggap aku ni bodoh :( At least kalau ade 2 3 A pon tape lah. Itu pon dah buat diaorang bangge. Tapi dengan sifat malas aku ni memang tak lah kan, nak dapat A. Insya'allah jika aku usaha pasti berjaya. Doakan aku yee :D


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome