wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Simple Special Giveaway by Izzah Ismail
Sep 16, 2012 • 5:52 PM • 1 comments


Syarat Penyertaan :
  1. - Mempunyai blog
  1. - Mempunyai akaun facebook *xde fb , takyah like .
  1. - WAJIB LIKE GAMBAR [ SINI ]
  1. - Warganegara Malaysia Sahaja.
  1. - Tiada had umur.
  1. - Wajib like fanpage and follow olls sponsor.
Cara menyertai :
  1. Buat satu entri bertajuk " Simple Special Giveaway by Izzah Ismail "
  1. Copy banner dan linkkan ke entri ni.
  1. Tag kalau rajin nak tag.
  1. Dah siap? Tinggalkan link blog link penyertaan anda  di bahagian komen entri ini. Kat tempat lain tidak diterima , sertakan sekali ID BLOG & ID FACEBOOK 
Tarikh tutup : Sampai 200 penyertaan baru tutup

Minta jasa korang untuk like gambar ni :) Jasa anda amat saya hargai.


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome