wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Berwajah Baru :D
Nov 20, 2012 • 7:30 PM • 0 comments

Assalamualaikum semua :D
Nampak tak baju dekat atas tu ? Cantik kan :D Ramai orang ade baju macam tu, dah jadi trend sekarang.  Aku pun nak juga baju macam tu tapi duit pulak tade --' Sebenarnya bukan itu yang aku nak cerita hari ni. Cuba tengok aku punye title, mesti korang tertanya-tanyakan apa yang berwajah baru ? Muka aku ? Muka aku semakin penuh dengan jerawat --'  I hate that ! Hahahaa Blog aku yang dah berwajah baru tapi tema tetap sama, warna PINK ! 



Nampak kan wajah barunya. Gambar yang pertama tu yang lama. Gambar yang bawah tu baru. Seharian ni aku habiskan masa mengedit blog je. Ibu aku duduk sebelah aku tengok je aku edit. Okelah tak tahu nak tulis ape lagi. Babai !

Mega Tweet Race sudah bermula ?


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome