wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Contest I Choose To Wear Hijab
Nov 10, 2012 • 12:28 PM • 5 comments


Assalamualaikum semua
Hari ni aku join contest dari Salwa :) Harap ade lah rezeki nak menang. Jom tengok senarai hadiah dia

Hadiah :

1st prize
RM 50
Maxi Skirt
Bawal Plain
Review Blog

2st prize
RM 30
Maxi Skirt 
Review Blog

3st prize
RM 20
Bawal Plain
Review Blog

Saguhati (Random.org)
Bawal Plain (sehalai setiap seorang)
Review Blog

Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan sahaja)

Dah tengok hadiah dia ? Menarik kan ? Tunggu ape lagi jom lah join. Sebelum tu jom tengok gambar yang aku pertaruhkan untuk contest kali ni









Wow ! Banyak gila aku pertaruhkan gambar xD Harap harap ada lah rezeki nak menang :) Salwa ! Sory lah banyak sangat gambar dipertaruhkan. Enjoy :D !


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome