wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Review Blog :)
Nov 9, 2012 • 10:19 PM • 0 comments

*Aku nak warne pink tu ^^ Ada sape sape nak beli kan tak ? hee

Assalamualaikum :)
Alhamdulillah selesai GA aku. Pemenang pun dah tuntut hadiah tinggal nak pos je. Firstly aku rase sedih gila sebab last day sekolah aku tak dapat datang sebab emmmm emmm ade lah xD Okey abaikan. Paling sedih sebab tak dapat jumpa Emy Omeyy kite :( Sebak gila wehhh :( Janji dia milik aku selamanya :* Ehh macam dah lari topik tau xD Back to title

Hari ni aku nak Reveiew blog yang menang saguhati GA aku hari tu. Okey jom tengok blog comel diaorang :)


Ini blog Shazleen. Penuh dengan warna hijau. Go green !
Kalau nak tengok blog dia, tekan je gambar tu :D




Ini blog Iraaa. Comel je warna pink macam tu blog dia
Kalau nak tengok blog dia, tekan je gambar tu :D




Ini blog Fiqah. Header dia kau minat gila ohh. Comel je
Kalau nak tengok blog dia, tekan je gambar tu :D




Ini blog Qieha. Background dia cantik ohh. Saya suka saya suka !
Kalau nak tengok blog dia, tekan je gambar tu :D




Last sekali blog Eira. Blog dia penuh dengan warna yang tenag je. Header dia YA ALLAH ! Comel gila. Dah lah handsome Kit tu. Jeles :/
Kalau nak tengok blog dia, tekan je gambar tu :D

Okey selesai sudah Review Blog. Blog dekat atas di semuanya awesome gila ! Tak tipu. Kalau tak percaye, korang singgah lah blog mereka yang terpilih diatas ni. Okey lah, ni je setakat ni ye. Babai :D



PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome