wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma
Dec 11, 2012 • 10:40 AM • 2 comments
*Klik banner untuk join :D
Assalamualaikum blogger

Hari ni aku join Contest dari blog Akma. Kalau nak join contest Akma kena jawab soalan. Jom tengok soalan dia :

1. Sejak bila berjinak dalam dunia blog ? 
> Pada tarikh 16 / 3 / 2011 saya mula berblogging. Tarikh tu sempena hari jadi saya yang ke 14 tahun. Hadiah untuk diri sendiri katakan :D 
2. Kenapa berblogging ? Best tak ? 
> Saya berblogging sebab dapat kenalan baru, dapat kongsi cerita kita dan macam-macam lagi lah. Mestilah best ! :D 
3. Harapan pada blog di masa akan datang ? 
> Harapan saya ialah harap ramai datang blog saya yang penuh dengan warna pink ni :D dan followers bertamabah lagi. Heee
Tag :



PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome