wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
New header :D
Dec 24, 2012 • 11:03 PM • 0 comments

Assalamualaikum blogger dan Annyeong

Alhamdulillah selesai proses pembaruan header blog. Comel tak ? Comel tak ? Haha. Paling wajib mesti ada nama Emy kan. Well future husband lah katakan ^^ *be jelly sbb aku nak kahwin  xD. Perasan tak dekat gambar aku ade rainbow comel dekat situ. Rainbow tu aku request dekat Nabila. Comel kan ? Aku minat gila rainbow tu siap ada mata lagi.

Gambar pertama header dulu. Gambar kedua header baru. Ada persamaan tak ? Haha. Ehh nak bagitahu korang ni. Perasan tak dekat gambar tu ada teddy bear comel. Warna pink lagi kan. Haa tulah hadiah aku sempena hari jadi yang ke 15. Teddy bear tu my future husband lah bagi ^^ Time dia bagi tu, aku mcm OMG ! Biar betul apa yang berlaku ni. Tak terkata aku dibuatnya. Hanya Allah je tahu apa perasaan aku time tu. Ehh macam lari topik je. Haha okelah babai :D !


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome