wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Sale ! Sale !
Dec 16, 2012 • 5:05 PM • 0 comments

Assalamualaikum blogger dan Annyeonghaseyo

Hari ni aku nak buat sale. Sale ? Sale apa ya ? Oke mesti korang tak sabarkan ? oke jom tengok gambar





Oke dah tengok. Beg ni dah lama beli tapi jarang gune sebab aku ni bukan penggemar beg pun. So nak jual. Kalau nak detail tengok dekat bawah yaa :
Warna: Pink Hitam
Material: Kulit
Kualiti: Sangat elok
 Harga: RM 10 *Tidak termasuk wang pos



Cardigan pon dah lama beli tapi jarang gune sebab panjang sangat sebab tu nak jual. Tuan blog ni badan dia kecik je. Oke sekarang kita tengok detail pulak:
Warna: Kelabu
Material: Soft cotton
Kualiti: Sangat elok
Harga: RM 10 *Tidak termasuk wang pos
Haa dah tengok apa yang sale kan. Berminat ? Boleh pm di page Citerwana.bs atau pon Fb wanaCHAN

A lot of love,
wanaCHAN


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome