wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Wish me luck :')
Dec 18, 2012 • 2:29 PM • 5 comments

Assalamualaikum blogger dan Annyeonghaseyo

Hari yang di tunggu tunggu oleh Batch' 97 ialah 19 December 2012 ! Kenapa dengan tarikh tu ? Takkan korang tak tahu lagi, tarikh keramat tu lah menunjukan usaha untuk Batch ' 97 selama 3 tahun ni. Aku pon amek result esok. Wish me luck guys ! Tipulah kan tak ada perassan takut. Semua orang akan rase perasaan tu kan ? Kalau sape yang tak rasa tu dia kurang normal lah xD Hahaha gurau gurau. Insya'allah esok dapat result yang memuaskan :')


GOOD LUCK FOR BATCH' 97 TOMORROW :')
Usaha tangga kerjaan kita :D




PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome