wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Thanks for everything :D
Mar 22, 2013 • 9:38 PM • 0 comments

Assalamualaikum blogger dan Annyeong

Lamanya aku tak update blog ni kan. Dah macam macam habuk melekat dekat blog ni dah aku tengok. Haha Anyways birthday aku tahun ni sambut dekat asrama. Selalunya birthday aku time cuti seminggu tu kan tapi tahun ni cuti seminggu tu dah tolak ke depan so kena lah aku kan. Sebelum tu thanks sangat sangat yang wish birthday aku tu ! Aku hargai wish korang tu oke ;) 

Time birthday aku, aku kena simbah air sabun 1 baldi dengan akak Sufi. Nasib 1 baldi je tau. First time aku kena simbah 1 baldi so agak terkejut dan marah sikit. Aku ni kan cepat marah sikit kan, dah tak boleh buat pape dah kan. Haha Lepas kena tu aku mengigil 1 badan bhaii. Yelah kata first time kan mana tak gigilnya. Keluar bilik air aku gigil gila gila lah kan. Macam orang sakit aku jalan time tu. Tepat pukul 12 kak Sufi, Wani, sapa tah lagi aku tak ingat, diaorang nyanyi lagu happy birthday untuk aku. Time tu terharu gila sebab ada orang sudi nyanyi untuk aku. Haha Thanks sangat sangat :')

Esok pagi tu pulak, macam biasa budak asrama ada riadah lah kan dan diaorang masing masing wish untuk aku, ada yang nyanyi untuk aku. Time tu nak nagis pon ada, terharu lagi lah adakan. Pape pon thanks sangat sangat yang wish, nyanyi untuk aku tu. Aku hargai sangat sangat :D Yang paling best, Emy datang dekat sekolah woi ! Berani mati betul mamat sorang tu kan. Dia datang dengan A'A kak Sufi. Haha siap bawak kek lagi. Nasib tak leleh time tu kalau tak malu leeee. Time tu aku macam dalam mimpi, macam tak caya yang dia datang. Time tu dah lah baru bangun tidur. Budak budak ni dah excited dah bila cakap Emy datang. Masing masing cakap macam ni ' kalau betul lah Emy datang kan Wana, bapak sweet lah ' Aku time tu macam blurr sebab mamai kan.

Tengok tengok memang betul dia datang, time tu aku dah gelabah gila lah aku cakap kan. Betul betul dia datang, memang suprise gila lah kan. Anyways thanks for everything sayang ! I hargai sangat sangat apa yang you buat :D






Ehemm handsome kan ? Yang sebelah tu tahu sakai. So abaikan jelah yang sebelah tu. Haha Esoknya pulak ibu aku datang melawat aku dekat asrama. Dia bawak hadiah yang paling bermakna sekali dalam hidup aku. 


Nilah hadiah yang paling bermakna tu. Kek ni ibu aku sendiri yang buat, khas untuk aku lagi ^^ Thanks sangat sangat ibu. Akak terharu sangat sangat ibu :'D
Last sekali aku nak cakap . . .

THANKS FOR EVERYTHING ! :D


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome