wanaCHAN ™
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Don't Leave ME ! :')
May 30, 2013 • 9:04 PM • 0 comments

Assalamualaikum blogger dan Annyeong :')

Sekarang dah start cuti semester 2, so selamat bercuti semua ! Mesti cuti korang best kan, holiday sana sini. Untung lah korang kan. Aku je stay dekat rumah.*sobsob Yang bercuti jauh jauh tu jangan lupa oley oley untuk aku yee xD *muka tak malu macam ni lah xD

Aku rasa title aku macam jiwang semacam je hari ni. Haha Rileks je. Mehh sini aku nak story apa maksud title aku hari ni. Kenyataan aku rindu semua orang :D Tapi sorang demi sorang tinggal kan aku :'(













Kenyataan aku memang cepat sayang orang tapi bila aku dah sayang sepenuh hati aku, diaorang tinggalkan aku :'( Aku harap sangat orang yang dekat atas ni tak tinggal kan aku. Cukup lah yang lain dah tinggal kan aku tapi aku harap yang dekat atas ni tak tinggal kan aku. Aku tak kuat tanpa korang semua ! :'(

I LOVE YOU FOR A THOUSAND YEAR !


PASTFUTURE
ANNYEONG
HAI, tinggalkan jejak anda di cbox saya :D Do follow, I follow you back ! HAK BLOGGING, HAK SAYA ! (Y)

STALKER

  • Put Your Real Name & Link If Wanna Exchange link ✉
  • ✔ Be nice here
  • "
    "
    FOLLOWERS


    Credits more;

    Template :N.Afiqah
    Basecode :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome